fbpx

Tag: update 5

NBA 2K21 sjell update-tin më të fundit për Xbox Series X dhe PS5
2K zbuloi një Courtside Report që përmban patch notes me përditësimet më të fundit për NBA 2K21 në PlayStation 5 dhe Xbox Series X | S. Patch-i përmban një update krejt të ri për të sjellë pranverën në The City,…
Update i ri i FIFA 21 sjell shumë ndryshime në lojë
Një update i ri i FIFA 21 do të shtojë ndryshime të rëndësishme në lojë. Do të duhet deri në javën e ardhshme që e njëjti patch të arrijë në konsola, por fansat e lojës do të vërejnë disa ndryshime…