Zhurma e hapave në PUBG do të kthehet siç ishte pas ankesave të shumta
PUBG Corp. po e dëgjon mendimin e lojtarëve Zhvilluesit e PlayerUnknown’s Battlegrounds vërtet që i dëgjojnë lojtarët. Llogaria e support-it të PUBG në Twitter postoi një tweet me një lajm të mirë ditën e djeshme, ku shpjegonte se ndryshimet në…
Update 4.3 i PUBG sjell Survival Mastery dhe DBS shotgun
Zbulohen detajet e Update 4.3 në PUBG PC Lojtarët e PlayerUnknown’s Battlegrounds do të kenë së shpejti mundësi të shprehin veten pa pasur nevojë për një terapist. Zhvilluesit e PUBG zbuluan sot Update 4.3 në PC faqen e komunitetit në…