fbpx

Tag: update 1.5

Genshin Impact 1.5 sjell personazhe të reja, housing system dhe më shumë
Jo para shumë kohësh, një numër i madh leaks filloi që të qarkullonte rreth update 1.5 në Genshin Impact. Njoftimi i bërë së fundmi me këtë lojë ka konfirmuar një numër të madh prej tyre leaks duke përfshirë këtu personazhe…
Cfarë duhet të dini mbi Update 1.5 të Genshin Impact
Dëshironi të dini gjithçka që vjen në përditësimin e Genshin Impact 1.5? Nuk ishte kaq gjatë që po spekulonim për përditësimin aktual të RPG-së për të luajtur dhe tani kemi edhe më shumë gjëra që vijnë në rrugën tonë. Megjithatë…
Leakers të Genshin Impact zbulojnë dy karaktere të reja
Sipas leak-eve të shumëfishta, Genshin Impact ka një Cryo claymore me pesë yje dhe një Pyro catalyst me katër yje që vijnë së shpejti. Nga një rritje e madhe e leaks nga njerëzit e shumtë në internet zbulohen dy personazhe…