Genshin Impact do të sjellë update e ri në fund të këtij muaji
Pjesa Dragonspine e hartës do të jetë e aksesueshme për lojtarët bashkë me shumë gjëra të tjera Sezoni festiv është afër dhe shumë kompani zhvilluese e kanë shtuar ketë element nëpër lojërat e tyre. Dhe MiHoYo nuk bën ndryshim me…