Mafia: Definitive Edition shton një Noir Mode bardhë e zi me update 1.03
Mafia: Definitive Edition, remake-u i fundit e Mafia e PS4/Xbox One/PC, ka marrë update-tin e saj të parë të madh pas lançimit, dhe përfshin një modalitet të ri vizual. Patch 1.03 shton Noir Mode, i cili e kthen Mafia-n në…
Update 1.03 vjen në FIFA 20 me rregullime dhe ndryshime të shumta
Tashmë mund ta shkarkoni update-in e fundit të FIFA 20 në Playstation 4 dhe Xbox One EA Sports ka dëgjuar ankesat e para të lojtarëve në lidhje me FIFA 20 pas javës së parë të shitjeve dhe ka sjellë ndryshime…