Gjithçka dimë mbi Season 9 dhe update-in e ri të PUBG Mobile
Sezoni i ri i PUBG Mobile pritet të vijë muajin e ardhshëm së bashku me update 0.14.5 Update-i tjetër i madh i PUBG Mobile, që gjithashtu do të sjellë në lojë edhe Season 9, do të vijë muajin e ardhshëm.…