Çfarë duhet të dini rreth Unreconciled Stars Event në Genshin Impact
Eventi Unreconciled Stars po vjen në Genshin Impact për një kohë të shkurtër dhe kjo është gjithçka që ju duhet të dini Në disa ditë, MiHoYo do të sjellë Update 1.1 për Genshin Impact dhe lojtarët e kësaj loje do…