Tag: unreal

Rockstar Games konfirmon GTA trilogy remaster
GTA Trilogy Remaster e përfolur gjatë duket se është konfirmuar nga vetë Rockstar Games pasi GTA 3, Vice City dhe San Andreas u shfaqën në platformën zyrtare të PC të kompanisë me logot e reja për tu nisur. GTA Trilogy…