fbpx
Minecraft: Dungeons është zhvilluar në Unreal Engine
Është hera e parë që ky engine përdoret në Minecraft Minecraft: Dungeons është zhvilluar me një engine tjetër nga shumica e lojërave të kësaj serie. Në një intervistë me zhvilluesin Mojang në E3 2019, drejtori kreativ Mans Olsen konfirmoi se…
Frame rate juaj përcakton sa shpejt mund të qëlloni në Fortnite & PUBG
Të gjithë e dimë që është më mirë të luash lojëra në frame rate të lartë, pasi kështu kemi më të mira dhe më shumë kontroll.  Gjithsesi është zbuluar se frame rate-et e larta në Fortnite dhe PUBG sjellin shumë…