Tag: Unreal Engine 5

EzBench është një benchmark falas i Unreal Engine 5
Unreal Engine 5 është lançuar zyrtarisht dhe ka shumë lojëra në zhvillim që përdorin aftësitë e tij mahnitëse. Ka disa demo, duke përfshirë Matrix Awakens. Siç e dinë lojtarët, grafika mahnitëse vendos një kërkesë të madhe për PC tuaj dhe…
Ky gameplay i “I Am Jesus Christ” tregon mrekullitë në lojë
Zhvilluesi SimulaM ka treguar një regjistër të ri zhvilluesish për lojën e tyre I Am Jesus Christ që është pikërisht ajo që mendoni se është, një simulator i Jezu Krishtit. Thuhet se vjen në Steam këtë vit, ai është ndërtuar…
Një lojë Superman ndërtohet në Unreal 5 demo
Një zhvillues ka bërë lojën e tij Superman nga demo i Unreal 5 i përdorur për The Matrix Awakens dhe ata po kërkojnë ta zgjerojnë atë në një lojë të mirfilltë superhero bazuar në një demo të krijuar pjesërisht nga…
CDPR shpjegon ndryshime të mëdha për The Witcher 4
Më 21 mars, CD Projekt Red njoftoi një lojë të re Witcher, të quajtur paraprakisht The Witcher 4 nga Interneti, pavarësisht se CDPR këmbëngul se ky nuk është një titull zyrtar për lojën. Për momentin, nuk ka asnjë fjalë për…
Një lojë e re Tomb Raider është njoftuar
Një lojë e re Tomb Raider është njoftuar nga zhvilluesi Crystal Dynamics dhe botuesi Square Enix. Në momentin e publikimit, nuk ka asnjë fjalë për platformat, një datë lançimi, apo edhe një titull, dhe asnjë afat kohor për një zbulim…
Konfirmohet loja e rradhës The Witcher
Një lojë e re në serinë The Witcher është konfirmuar nga CD Projekt Red të jetë në zhvillim. Pas suksesit të vazhdueshëm të The Witcher 3: Wild Hunt të vitit 2015, dukej se ishte një përfundim i paramenduar që studioja…
Fortnite integroi Unreal Engine 5 me Chapter 3
Me publikimin e Sezonit 1 Chapter 3 të Fortnite, zhvilluesi Epic më në fund ka bërë atë që kanë premtuar  dhe e ka zhvendosur të gjithë lojën Battle Royale në Unreal Engine 5, versioni më i fundit i teknologjisë së…
Kjo demo e Unreal Engine 5 është pothuajse e padallueshme nga realiteti
Tani që Unreal Engine 5 ka qenë i hapur për disa muaj, ne me të vërtetë po fillojmë të hedhim një vështrim në disa nga gjërat vërtet të pabesueshme që ngadalë po bëhen të afta në lojërat e gjeneratës tjetër.…
Demoja e Unreal Engine 5 në PS5 po bënte render 8K në 60FPS
Epic Games vazhdon të thellohet edhe më shumë në demon e Unreal Engine 5 nga muaji i shkuar, për të vënë në dukje kapacitetin e renderizimit të PlayStation 5. Në një prezantim një orë nga eventi virtual i Unreal Fest…
Gjithçka që duhet të dini për Unreal Engine 5
Unreal Engine 5, teknologjia që ka për të ndryshuar mënyrën e zhvillimit të lojërave. Ndryshimet e vazhdueshme në teknologji kanë sjellë përmirësime të mëdha në gaming. Një ndër ndryshimet që pritet të sjell një ndryshim të madh është Unreal Engine…