Ky ray tracing mod e bën Unreal Engine 4 të duket si Unreal Engine 5
Ne e dimë që Massihancer është mjaft i njohur për mods-at e tij grafikë. Tani, ata kanë shtuar "SSRT G.I. reflections, A.O. colour grading, dhe VFX tek demot e para të teknologjisë UE4”, duke shtuar teknologjinë grafike të gjeneratës aktuale…
Ninja shpjegon se si ‘engine’ i ri i fizikave do të ndryshojë Fortnite
"Loja do të bëhet 'reset' komplet" Superstari i Fortnite, Tyler ‘Ninja’ Blevins ka reaguar ndaj postimit më të fundit të Epic Games në lidhje me Chapter 2 Season 2, duke shprehur shqetësimin për të ardhmen e lojës për shkak të…
Epic Games demonstronë nje mostër foto-realistike i një karakteri për Unreal Engine 4
Traileri i Epic Games tregon se si Unreal Engine 4 sjellë foto-realizëm në lojërat e saj Epic Games ka ofruar një mostër te foto-realistike të Unreal Engine 4 së bashku me dokumentacionin shoqërues për të demonstruar përdorimin e teknikave me…