Tag: unreal 5

Ky gameplay i “I Am Jesus Christ” tregon mrekullitë në lojë
Zhvilluesi SimulaM ka treguar një regjistër të ri zhvilluesish për lojën e tyre I Am Jesus Christ që është pikërisht ajo që mendoni se është, një simulator i Jezu Krishtit. Thuhet se vjen në Steam këtë vit, ai është ndërtuar…
Një lojë Superman ndërtohet në Unreal 5 demo
Një zhvillues ka bërë lojën e tij Superman nga demo i Unreal 5 i përdorur për The Matrix Awakens dhe ata po kërkojnë ta zgjerojnë atë në një lojë të mirfilltë superhero bazuar në një demo të krijuar pjesërisht nga…