Tag: unpacked

Bëhen leak parametrat e plota të serisë Samsung Galaxy S20
Bateri të mëdha, ekrane gjigande dhe shumë kamera Është zbuluar një listë e re parametrash për Samsung Galaxy S20, e cila padyshim do t'i interesojë blerësve që kanë në mendje të blejnë një smartphone të ri këtë vit. Edhe pse…
Leaks-at më të fundit të Galaxy S20+ tregojnë video 8K dhe ekran 120Hz
Një veçori 'single take' mund ta bëjë më të lehtë kompozimin e fotografive më të mira. Leaks-at për Galaxy S20 vazhdojnë të dalin, dhe të fundit mund të jetë një lajm i mirë nëse jeni të fiksuar me fotografitë. Informatat…
Samsung Galaxy S10 do të lançohet zyrtarisht në 20 shkurt
Do të lançohen 3 versione të flagship-it, si dhe një model tërësisht funksional i një telefoni i cili mund të paloset. Pas shumë muajve pritje, zërave dhe prototipeve, Samsung njofton se data e lançimit të Samsung Galaxy S10 do të jetë…