Tag: uno

Immortals Fenyx Rising crossover DLC, Fenyx’s Quest, vjen në UNO
Së fundmi, Ubisoft njoftoi se Fenyx’s Quest, DLC-ja më e re për lojën e njohur UNO, është tani në dispozicion. Frymëzuar nga Immortals Fenyx Rising, një IP e re emocionuese që paraqet gjysmëperëndinë me krahë, Fenyx, në një përpjekje për…
Ky version minimalist i Uno na bën ta duam lojën edhe më shumë
Ky dizajn minimal dhe shumë tërheqës i Uno është bërë nga dizajneri Brazilian, Warleson Oliveira dhe sado që duket si diçka që do të shitej për $100 në dyqane të selektuara nëpër botë, Mattel do i vërë një çmim të…
Uno sapo përdori Twitter për të na mësuar se si luhet loja
Mendoj se nëse e keni klikuar këtë artikull e luani Uno, por nëse thjesht e keni klikuar nga kurioziteti, Uno është një lojë fantastike me letra që.. le të themi ka shkaktuar shumë zënka mes rretheve shoqërore dhe familjare, pikërisht…