Tag: unknown worlds

Një lojë e re Subnautica është në zhvillim
Loja survival fantastiko-shkencore 2018 Subnautica është e shkëlqyer dhe vazhdimi i vitit 2021, Subnautica: Below Zero, është një pasues i denjë. Të dyja lojërat ishin gjithashtu suksese të rëndësishme. Sipas kësaj, nuk duhet të jetë befasi që zhvilluesi Unknown Worlds…