fbpx
Studimi zbulon se nuk ka asnjë lidhje midis dhunës dhe videolojërave
Universiteti i Oxford e përshkruan studimin si "një ndër më të saktët e kohëve të fundit" Një studim i ri nga Oxford Internet Institute ka arritur në përfundimin se nuk ka asnjë lidhje midis kohës së shpenzuar duke luajtur videolojëra…