Fall Guys ka shitur 10 milion kopje në PC deri më tani
Ndërsa numrat e njëkohshëm të lojtarëve mund të kenë rënë, siç pritej pas një muaji lançues bombastik, Fall Guys po performon shumë mirë në tërësi, sipas shifrave të shitjeve të tremujorit të parafundit të 2020 të siguruara përmes rezultateve financiare…
Xbox Academy do t’ju mësojë bazat e zhvillimit të lojërave
Microsoft po vë në dispozicion një seminar për zhvillimin e lojërave për një kohë të kufizuar dhe mësimet e dhëna mund të krijojnë talent të rinj për sukses. Për cilindo që është i interesuar të futet në fushën e dizajnit…
Unity po ofron falas tutoriale për zhvillim lojërash
Diçka me të cilën mund të shtyni kohën në izolim. Unity, një nga engine-at më të mëdhenj në botë është duke dhënë falas me qindra orë tutoriale për zhvillim lojërash, për shkak të coronavirus. Për tre muaj deri në 20…