Ekipi kosovar uNiQUE arrin vendin e dytë në A1 Adria League CS:GO
uNiQUE.Xportal humbi në finale 2-1 ndaj Ex-BLUEJAYS në A1 Adria League Ditën e djeshme në Zagreb të Kroacisë, u zhvilluan gjysmëfinalet dhe finalja e madhe e A1 Adria League Season 4. Në këtë turnament ballkanik, i cili zhvillohet në CS:GO,…