Tag: Uncle from Another World

Këto janë anime që duhet të ndiqni gjatë verës së 2022
Çfarë anime duhet të ndiqni këtë verë??? Vera ka ardhur dhe kjo do të thotë që edhe një mal me anime të reja kanë ardhur gjithashtu. Por çfarë anime duhet të ndiqni gjatë këtij sezoni? Më poshtë do të gjeni…