Tag: Uncharted: Legacy of Thieves

Kur do të vijë Uncharted: Legacy of Thieves në PC
Uncharted është një lojërat më të famshme që PlayStation ka si ekskluzive për platformën e saj. Dhe një leak i kryer së fundmi ka zbuluar se kur do të vijë Uncharted: Legacy of Thieves në PC. Ky informacion që Uncharted:…
Provoni këto lojëra nëse ju ka pëlqyer Uncharted Legacy of Thieves | GUIDE
Me lançimin e fundit të Uncharted: Legacy of Thieves, kulmi i serisë mund të shijohet përfundimisht në PC. Ndërsa koleksioni nuk përmban tërësinë e serisë, është padyshim modeli përfundimtar i dizajnit të lojës Uncharted. Në fund të fundit, seria historike…
Uncharted: Legacy of Thieves lançohet për PC në fillim të 2022
Në fillim të këtij viti, Sony aksidentalisht la të kuptohej se ekskluzivi tjetër i PlayStation për të hyrë në platformën e PC do të ishte pjesa e katërt e serisë Uncharted. Që atëherë, ne nuk kishim dëgjuar asgjë konkrete në…