Tag: uncharted 5

Uncharted 5 mund të jetë në zhvillim nga Sony dhe jo vetëm, në fakt
Sony ka një studio të pa zbuluar në San Diego që po përgatitet për diçka të madhe në PS5. Siç është raportuar nga IGN, një shef i mëparshëm i PlayStation Studio, Michael Mumbauer, ka lënë të kuptohet në punën e…