Tag: uncharted 4

Kur do të vijë Uncharted: Legacy of Thieves në PC
Uncharted është një lojërat më të famshme që PlayStation ka si ekskluzive për platformën e saj. Dhe një leak i kryer së fundmi ka zbuluar se kur do të vijë Uncharted: Legacy of Thieves në PC. Ky informacion që Uncharted:…
Njoftohet Uncharted 4 & Lost Legacy Remasted Collection për PS5 dhe PC
Më në fund e dimë se cilat janë lojërat e ardhshme të PlayStation që vijnë në PC dhe PS5, dhe zyrtari i saj: Uncharted 4: A Thief's End dhe Uncharted: Lost Legacy do të vijnë në PC dhe PS5 si…
Naughty Dog po punon në lojëra të ndryshme AAA
Për një zhvillues AAA si Naughty Dog, mbajtja e zhvillimit të ardhshëm të fshehtë është e vështirë, veçanërisht me krijuesin e lojës që tashmë ka hasur në një histori të fundit me leaks. Sidoqoftë, një postim i fundit i punës…