Tag: unboxing

SteelSeries Rival 3 – mouse i duhur nëse nuk doni të shpenzoni
SteelSeries Rival 3 ofron gjithçka që ju duhet për një çmim mjaft modest Në ditët e sotme, edhe gamers që nuk duan të shpenzojnë shumë para kanë një larmishmëri zgjedhjesh për sa i përket peripherals. SteelSeries Rival 3 përpiqet ta…
Kjo është videoja e parë unboxing e PS5
Teksa gjithmonë e më shumë dyqane po marrin PS5 për review, kjo video e re unboxing nga YouTuber-i Austin Evans, na jep një pamje më të mirë të controller-it të DualSense. DualSense ka marrë shumë vemendje në produktin e PS5…
Pokimane habitet pasi gjen skinin e preferuar në unboxing të CS:GO
Pokimane po festonte gjashtë vjetorin e saj në Twitch, në datë 8 mars, duke e shfrytëzuar rastin për të luajtur edhe disa lojëra me gamers që kishte në chat dhe duke hapur disa kuti në CS:GO. Duke shënjestruar Shattered Web…
Këto janë përshtypjet e para për AirPods Pro
Videot e unboxing për AirPods Pro kanë filluar të qarkullojnë nëpër YouTube. Këto të fundit nuk janë tamam review teknike, por mbulojnë pjesë si dizajni, audioja, Ear Tip Fit Test dhe detaje të tilla. AirPods Pro janë më të fundit…