Season 2 është tani live në FIFA 21 Ultimate Team
Një sezon i ri ka mbërritur në Ultimate Team, me disa shpërblime të reja për të ofruar! Ju keni pasur kohë për të ndërtuar skuadrat tuaja, dhe tani është koha të bëheni pjesë e një sezoni të dytë të objektivave,…