Marvel Ultimate Alliance 3 njoftohet si ekskluzive e Nintendo Switch
Nintendo ka njoftuar Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order ekskluzivisht për Switch. Loja sigurisht që u shfaq përmes një traileri në The Game Awards. Team Ninja, studioja pas Ninja Gaiden, Dead or Alive, dhe Nioh është zhvilluesi. Kjo e bën Marvel Ultimate Alliance 3:…