Datat e uljeve në Steam janë bërë leak
Qëndroni vigjilentë për uljet e Halloween-it, Vjeshtës dhe Dimrit. Siç e do edhe tradita, sepse është vështirë që njerëzit të mbajnë diçka për vete këto kohë, datat për uljet në Steam për pjesën e mbetur të 2019s janë bërë leak.…