Tag: ulje

Zbulohet datat për ulje të mëdha në Steam
Është periudha ku platforma Steam nis dhe bën uljet e saj të cilat vërtet nuk zgjasin shumë, sjellin ulje goxha të mëdha dhe të mira. Dhe së fundmi datat për këto ulje janë zbuluar. Sipas një dokumenti të publikuar nga…
Uljet e Steam kanë ardhur por cilat janë ofertat më të mira?
Lunar New Year vjen së fundmi në Steam bashkë me shumë ulje të mëdha në lojëra të ndryshme që kjo platformë ofron. Dhe për t’ua bërë punën më të lehtë ne kemi sjellë një listë me lojërat të cilat kanë…
Epic Games Store sjell ulje deri në 75% për Halloween
Duke filluar që tani deri në datë 5 nëntor, Epic Games Store do të sjellë ulje për Halloween. Çmimet janë ulur në një game të gjerë lojërash. Këto ulje shkojnë deri në 75%, ndaj tani është mundësia më e mirë…