‘Duhet të frymëzojmë femrat që të përfshihen në gaming’, shprehet Intel
Qartazi ka një dominancë mashkullore në gaming dhe Intel shprehet se kjo gjë duhet ndryshuar Kreu i UK esports të Intel, Scott Gillingham, beson se ka më shumë gjëra që sponsorat, organizatorët dhe kompanitë mund të bëjnë për të përmirësuar…
Shkollat britanike përdorin lojërat e Nintendo për të mësuar fëmijët
Ah, të shkosh në shkollë dhe të luash Smash Bros Ultimate Ka kaluar pak kohë që kur shkollat dhe sistemi arsimor në botë e ka njohur vlerën e kompjuterave. Them në botë sepse është realisht për të qeshur që thjesht…
Sukses për Nintendo: Arrin numrin më të lartë të shitjeve në dhjetor
Nintendo ja del të parakalojë EA si publikuesi me më shumë shitje fizike Pushimet duket se kaluan në mënyren më të mirë për Nintendo, duke shitur mjaftueshëm kopje fizike të lojrave të tyre për t'u shpallur publikuesi me shitjet më…
Mbi 80% e fitimeve të videolojërave në UK janë digjitale
Videolojërat në UK-përjashtojmë këtu hardware-gjeneruan rreth 4.85 bilion $ vitin e kaluar. Pjesa digjitale këtu mbante rreth 80 % të peshës së këtij numri. Kjo është më shumë se numrat e industrisë së muzikës dhe videove të kombinuara. Shitjet digjitale…