Tag: ufotable

Demon Slayer Season 2 | Çfarë dimë për të
Demon Slayer fitoi një popullaritet tepër të madh e cila rritet dita ditës si në anime dhe manga pas sezonit të parë anime dhe filmit Mugen Train. Sezoni i dytë është planifikuar të vijë së shpejti por cfarë do të…