Tag: ufo

CIA poston ​​mijëra dokumente mbi UFO, ja se si t’i lexoni ato
CIA ka deklasifikuar një numër masiv, të dokumenteve në lidhje me vëzhgimet e UFO-ve gjatë 70 viteve të fundit, duke ngjallur entuziazëm midis atyre që duan të besojnë tek alienët dhe zhgënjim midis atyre që duan të gjejnë vërtetimin. Tani…
Një UFO misterioze shfaqet në Apex Legends
I gjithë misteri do të zbulohet kur të vijë Season 7. Diçka e çuditshme është shtuar në qiejt e Apex Legends dhe duket të jetë një UFO tepër misterioze. Siç u vu re nga dataminer-i Shrugtal, UFO-ja është shfaqur në…
GTA Online ka një mision sekret me UFO
GTA Online ka një betejë sekrete biznesi ku ju duhet të futeni brende bazës ushtarake Fort Zancudo, brenda një hangari dhe të merrni disa anije kozmike brenda tij. E gjitha kjo lidhet me konspiracionet e gjata të lojës kur vjen…
Pentagon thuhet se ka gjetur “automjete jashtëtokësore që nuk janë pjesë e tokës”
Në Mars, astrofizikani Eric W. Davis, i cili kaloi vite duke punuar si konsulent për programin UFO të Pentagon dhe tani është një kontraktues mbrojtjeje, dha një konferencë të klasifikuar në Departamentin e Mbrojtjes për atë që ai e quajti…
Marina amerikane ka lëshuar tashmë tetë raporte të reja UFO
Pas tre videove me pamje të UFO-ve nga Marina amerikane, ka edhe 8 raporte të tjera të pilotëve që shohin Objektet Fluturuese të Paidentifikuara (Unidentified Flying Objects). Raportet u gjetën nga The Drive pas një aplikimi të bazuar në Ligjin…
Pentagon zyrtarisht publikon pamjet e ‘UFO’
Por nuk ofrohet asnjë e dhënë se çfarë janë këto objekte misterioze Sikur bota të mos kishte hequr mjaft deri tani, kemi një tjetër sfidë globale për të shtuar në listë: alienët. Epo, mbase. Pentagon ka lëshuar zyrtarisht tre klipe…