EA shton 13 karta të tjera UCL dhe UEL RTTF në FUT 21
EA Sports ka prezantuar 13 karta të reja UEFA Champions League (UCL) dhe UEFA Europa League (UEL) Road to the Final (RTTF) për FIFA 21 Ultimate Team. Kartat UCL dhe UEL RTTF janë artikuj live në Ultimate Team dhe do…