Tag: udyr

Rregullimi i Udyr në LoL, dhe dy champions të rinj bëhen leak
Riot Games vazhdon serinë e tyre të Champion Roadmap të postimeve në blogun e zhvilluesve, në të cilat ata nxjerrin në pah drejtimin e ri krijues në përpunimin e shumëpritur të Udyr dhe bëjnë leak dy kampionë të rinj që…
Udyr do të marrë disa ndryshime vizuale në League of Legends
Më në fund Udyr nuk do të duket edhe aq shekullor Një video e postuar kohët e fundit nga Skin Spotlights në YouTube tregon ndryshimet vizuale që kanë ardhur për Udyr, një prej junglers të harruar të League of Legends.…