Tag: uc

Si të fitoni UC falas në PUBG Mobile
Monedha e PUBG Mobile njihet si Unknown Cash ose UC dhe kërkohet për të blerë shumicën e items që janë në lojë. Mënyra më e mirë për të marrë UC është duke e blerë atë drejtpërdrejtë, por kjo kushton para…
Si të merrni UC falas në PUBG Mobile për Android
PUBG Mobile ka një shumëllojshmëri të gjerë të skin-eve të bukura të armëve dhe items të tjera. Edhe pse këto sende nuk e përmirësojnë lojën në çfarëdo mënyre, të gjithë duan të blejnë ato. Shumica e këtyre items janë të…