Tag: ubisoft store

Rainbow Six Siege sjell një ulje të madhe para nisjes së sezonit të ri
Nëse jeni një fans i lojërave FPS, atëherë Rainbow Six Siege mund të jetë zgjedhja e duhur në këtë momentin Para fillimit të çdo sezoni Ubisoft bën një ulje për Rainbow Six Siege dhe ky sezon qe vjen nuk është…
Ubisoft po rimburson lojtarët që blenë Assassin’s Creed Unity ditët e fundit
Kompanisë gjithashtu i është dashur të rrisë kapacitetin e serverave. Pas ndodhisë fatkeqe të Notre Dame, Ubisoft dhuroi €500,000 për restaurimin e katedrales dhe më e rëndësishmja dha falas Assassin's Creed Unity për një javë. Oferta ende vazhdon deri në…