Tag: ubisoft roller champions

Ubisoft vonon lançimin e Roller Champions
Roller Champions është një ndër lojërat e reja që Ubisoft ka planifikuar që të lançojë këtë vit dhe një njoftim i bërë së fundmi ka njoftuar se lançimi i kësaj loje do të vonohet. Njoftimi i bërë është kryer nga…