Tag: ubisoft quartz

Ubisoft mbyll projektin me NFT por do të testojë lojëra të tjera
Dje, Ubisoft njoftoi se Ghost Recon Breakpoint nuk do të merrte përditësime të mëtejshme të përmbajtjes, akti përfundimtar për një lojë që kishte një nisje jashtëzakonisht të çrregullt dhe nuk e gjeti kurrë audiencën e saj. Ai gjithashtu përfundoi duke…