Tag: ubisoft mumbai

Prince of Persia: The Sands of Time Remake shtyhet përsëri
Prince of Persia: The Sands of Time Remake u zbulua për herë të parë gjatë 2020 dhe ishte planifikuar për t’u lançuar më 2021. Por Ubisoft vendosi ta shtynte për në 2022, më pas për 2023 dhe tashmë loja është…