Tag: ubisoft games

Ubisoft anullon Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR
Fatkeqësisht Ubisoft anullon dy nga projektet e saj Ubisoft zbuloi se ka ndaluar zhvillimin e Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR, si dhe dy projekte të tjera që ende nuk ishin shpallur. Vendimi për t'i dhënë fund zhvillimit të…
Ubisoft ka zbuluar gameplay e parë të The Division Resurgence
I shpallur javën e kaluar, The Division Resurgence është një lojë RPG shooter third-person pa pagesë për iOS dhe Android. Siç mund të shihet më poshtë, e konsideron atë si "një përvojë AAA që paraqet një histori të re të…
Assassin’s Creed Odyssey sapo mori një DLC falas
Assassin's Creed Odyssey po merr një DLC historie falas që do të vazhdojë udhëtimin e Kassandra nëpër Greqinë e Lashtë dhe më gjerë. E shpallur javën e kaluar, Ubisoft po lançon një kërkim krejtësisht të ri DLC për lojën 2017…