Tag: ubisoft connect

Riders Republic do të jetë falas një ditë para lançimit në PC
Ju keni një shans tjetër për të parë Riders Republic para fillimit nëse planifikoni të luani në PC. Lojë sportive ekstreme e open world do të jetë e disponueshme në PC për të luajtur falas për 24 orë duke filluar…
Ubisoft “heq gabimisht” achievements për Assassin’s Creed Valhalla
Disa njoftime të nxjerra nga Ubisoft mbi një problem me achievements e Assassin’s Creed Valhalla kanë sjellë konfuzion tek lojtarët e lojës. Së fundmi një problem me achievements në Assassin’s Creed Valhalla është zbuluar nga lojtarët e lojës. Menjëherë pasi…
Uplay dhe Ubisoft Club do të miksohen në Ubisoft Connect
Më herët gjatë këtij viti Electronic Arts bashkoi Origin Access dhe EA Access së bashku dhe i quajti kolektivisht si EA Play. Tani ka ardhur rradha e Ubisoft. Kompania njoftoi se Uplay dhe Ubisoft Club do të shkrihen me njëra-tjetrn…