Shpërblimet e Ubisoft Club do të jenë të pavlefshme për një javë
Me Ubisoft Club dhe Uplay të cilët po kalojnë në platformën Ubisoft Connect, gjatë kësaj jave nuk do të merrni shpërblime për lojëra të ndryshme të Ubisoft Ubisoft Connect është platforma më e re që po vjen nga Ubisoft e…
Uplay dhe Ubisoft Club do të miksohen në Ubisoft Connect
Më herët gjatë këtij viti Electronic Arts bashkoi Origin Access dhe EA Access së bashku dhe i quajti kolektivisht si EA Play. Tani ka ardhur rradha e Ubisoft. Kompania njoftoi se Uplay dhe Ubisoft Club do të shkrihen me njëra-tjetrn…