Faker dhe Tyler1 bëhen miq pas League of Legends All-Stars 2019
Kush mund ta imagjinonte që Faker dhe Tyler1 të bëheshin shokë? Lee "Faker" Sang-hyeok ka qënë gjithmonë një prej lojtarëve më popullorë të League of Legends. Në një intervistë të fundit, ai ka thënë fjalë shumë të mira për Tyler…