Tag: Tyler Blevins

Kush është Ninja? Çdo gjë që duhet të dini për të.
Net Worth-i, setup-i i stream-it, jeta e tij e hershme dhe më shumë. Tyler 'Ninja' Blevins referohet shpesh si gamer-i më i famshëm në botë. Dikur si një ish lojtar profesionist i Halo për skuadra si  Cloud9, Team Liquid dhe…
Ninja ju tregon si të jeni një gamer më i mirë me librin e tij Get Good
Libri sjell këshilla mbi gaming, duke theksuar argëtimin dhe përgjegjshmërinë. E mbani mend atë kohën kur Ninja tha se do të nxirrte një libër? Ai libër është publikuar tashmë. Sigurisht që Tyler Blevins është mëse i kualifikuar për të shkruajtur…