Merrni Origin Access Basic falas për 1 muaj duke aktivizuar 2FA
Keni kohë deri në fund të tetorit për ta bërë këtë Two factor authentication, gjithashtu i njohur si 2FA, i shton një tjetër shtresë sigurie llogarive tuaja të rëndësishme duke kërkuar një kod specifik dhe unik kur ju bëni një…