Tag: twitter nft

Si të shtoni një NFT si foto profili në Twitter
Shpërthimi i NFT-ve gjatë vitit të kaluar ka bërë që shumë kompani të integrojnë ato në sistemin e tyre dhe Twitter është më i fundit. Kompania e mediave sociale kohët e fundit njoftoi se tani mund të shfaqni një NFT…
Reddit po teston foto profili me NFT
NFT është bërë tema më e folur së fundmi dhe sidomos me Twitter i cili solli një veçori që i lejonte përdoruesve të vendosnin si foto profili NFT. Dhe pas Twitter, platforma e radhës që do të sjellë këtë veçori…
YouTube mund t’i hyjë biznesit të NFT
Shumë platforma të mëdha po i hedhin sytë së fundmi nga NFT dhe platforma më e fundit është YouTube siç është shprehur CEO e kompanisë CEO Susan Wojicki është shprehur se Youtube po kërkon dhe eksploron mënyra të reja për…