Pas anulimit të TwitchCon 2020, Twitch publikon eventin virtual GlitchCon
Pasi shumica e eventeve gjatë 2020 janë anuluar, shtyrë ose realizuar në një formë tjetër, Twitch ka vendosur që TwitchCon 2020 ta sjellë ndryshe nga herët e tjera. TwitchCon është një prej eventeve më popullor në botën e gaming pasi…
Twitch zbulon planet për ndryshime të mëtejshme në platformë
Dashboard i ri do të vijë në tetor Twitch ka vendosur të bëjë ndryshime të mëdha në platformën e tij. Faqja e streaming, një ditë pas lajmit për një dizajn të ri, ka njoftuar se do ti lejojë ortakët të…
NVIDIA RTX Broadcast Engine do t’i ndryshojë përgjithmonë livestream-et tuaja
Po sikur të mund të bënitLivestream ose të regjistronit me kamerën që tashmë e keni dhe të keni një efekt të plotë greenscreen pa patur nevojën e një ekrani real jeshil? Kjo është një nga risitë që NVIDIA ka në…
Twitch ribrandohet dhe vjen me një logo dhe website të ri
Fiks në kohë për TwitchCon 2019 Twitch ka marrë një pamje të re 8 vite pas lançimit të kompanisë. Shërbimi i streaming Twitch ka lançuar sot një ribrandim total të faqes, duke e zbuluar këtë gjë në blog-un e tyre.…