Tag: twitch streamers

Hackers po vjedhin pagesat e streamers në Twitch
Para pak kohësh, source code, pagesat e Twitch streamers të ndryshëm dhe më shumë u bënë leak duke shkaktuar shumë probleme për Twitch. Dhe së fundmi Twitch po goditet përsëri me një problem akoma edhe më serioz. Problemi më i…