Tag: twitch drops

Si të merrni Twitch Drops falas për Rust
Shpërblime falas për të gjithë fansat e Rust Loja multiplayer survival Rust ka qenë një lojë popullore që prej lançimit të saj por së fundmi kjo lojë ka rritur popullaritetin e saj pasi shumë streamers të mëdhenj kanë filluar të…
Update i ri i Rust shton servera, sjell Twitch Drops dhe fshin blueprints tuaja
Pas një interesi të ri nga disa prej emrave më të mëdhenj në Twitch, Rust është gati për një 2021 masive Së pari, jini të vetëdijshëm, po humbni blueprints tuaja. Zhvilluesit janë duke hequr "blueprints në të gjithë serverat Rust"…