Lucian ishte kampioni me një ban rate prej 78.9 përqind
Nidalee dhe Twisted Fate dolën në vendin e dytë dhe të tretë Kampionati Botëror i League of Legends 2020 ka mbaruar dhe statistikat kanë dalur. Lucian u dallua si zgjedhja më e ndaluar e turneut. Gjuajtësi tradicional shkaktoi rrënim në…
Twisted Fate është kampioni i parë do të vijë në Teamfight Tactics
Studioja e Riot Games do të shtojë një kampion të ri në autobattler-in Teamfight Tactics. Kjo konsiderohet si shtesa e parë në bazën e 50 kampionëve që ka loja. Champi në fjalë mendohet të jetë Cutpurse Twisted Fate. Një anëtar…