Tag: Twilight

Spy x Family sjell një trailer të ri bashkë me disa detaje të reja
Anime e ardhshme Spy x Family zbuloi një trailer të ri, i cili përmban këngët nga Official Hige Dandism (OP) dhe Gen Hoshino (ED). Opening theme titullohet “Mixed Nuts”, ndërsa përfundimi është “Kigeki”. Seritë e para të animes do të…
Fansat e Batman duan që Kristen Stewart të luajë Joker së bashku me Robert Pattinson
Njëherë e një kohë, ishte një film i quajtur Twilight. Bazuar në librat e Stephenie Meyer, seria e filmave ishte një sensacion ndërkombëtar për dy arsye. Adoleshentët (veçanërisht vajzat) i donin ato dhe dukej se të gjithë ata që nuk…
Si roli në Twilight e ndihmoi Robert Pattinson të luajë Batman
Pattinson, 34-vjeç, asnjëherë nuk e ka kujtuar me shumë mall kohën e tij si vampir vezullues në rolin e Edward Cullen në Twilight. Ai e ka quajtur masivitetin e fansave si diçka e "frikshme" dhe ka thënë se ka kaluar…