Tag: Twich

Indiefoxx po largohet nga Twitch pas ban-it të gjashtë
Ylli i Twitch, Jenelle 'Indiefoxx' Dagres ka njoftuar rikthimin e saj në stream. Sidoqoftë, duket se ajo nuk do të kthehet në Twitch dhe në vend të kësaj do të eksplorojë opsione të reja, që ndoshta ka të bëjë me…